Komunitas Foursquare Bandung

Friday, July 1st, 2011

follow this link

twitter foursquarefacebook | kaskus

my 4sq : arisandroo

 

Blackberry Indonesian Swarm

Saturday, March 19th, 2011

Breaking World’s Record on 4sq. 19 march at 7pm @http://bit.ly/bblivejkt shout: #SwarmMerahPutih #PrayForJapan #TogetherWeCan

Sebarkan ke twitter, bbm dll

@jumperkaskus

New 5 Badges 4sq

Friday, February 4th, 2011

Syracuse

follow: http://foursquare.com/syracuseu

http://foursquare.com/venue/1330592
http://foursquare.com/venue/362511
http://foursquare.com/venue/1568873
http://foursquare.com/venue/793697
http://foursquare.com/venue/307148
http://foursquare.com/venue/109965
http://foursquare.com/venue/2392609
http://foursquare.com/venue/1548757
http://foursquare.com/venue/2263277
http://foursquare.com/venue/2929613
http://foursquare.com/venue/883337
http://foursquare.com/venue/443065
http://foursquare.com/venue/3199012

NB: kalo belum netes lanjutin aja terus, emang kudu sabar deh buat badge ini 

Downward Facing Dog

Ci aja di tempat kategori Yoga studio

klo ane disini:

http://foursquare.com/venue/469169

Klo yg punya mayor ubah aja kategorinya biar bisa sekali CI 

Black History

follow: http://foursquare.com/thegrio

http://foursquare.com/venue/101340
http://foursquare.com/venue/16244531

BBC American Rugby

http://foursquare.com/venue/890

Pa Groundhog Day

Tinggal shout: “groundhog” doang 
link : 4sq.kaskus

Surat Cinta Dari 4sq

Thursday, January 27th, 2011

beberapa hari sebelum dapet ini surat, gw ada bikin apa gitu di 4sq buat claim venue kamar gw

senin, 24 januari 2011

sebenernya mau ngecek voucher KFC, eh taunya gw nemu ini di tumpukan surat. Ngeh gwnya, secara name @arisandroo itu name verified gw di twitter ^^v

sambil megang tuh surat gw masih ngakak ga jelas, ngapain coba si foursquare bela-belain tuh surat dikirim ke gw. free lagi.

pas gw lagi makan, gw skip aja deh —Ga penting–

lanjut ke kosan ridho sambil ketawa ketiwi ga jelas, di kosan temen gw, gw buka nih surat. Ini isinya –>

Stiker :

Bag Belakang StikerBag Depan Stiker

Ucapan Hello from 4sq

akhirnya gw bisa claim kamar gw di 4sq ^^v

Foursquare Badges Information

Saturday, January 15th, 2011

Foursquare is a social media game to compete against your friends to check in at various locations. Earninig badges proves that you are more social than your friends. Elite badges allow the best of the best to stand out.

Foursquare’s location specific information can show where your friends are, or even display special prices for stores to the mayor of a location.

Visit this Foursquare Badge List for complete Information.

About Me

Here I'll share my knowledge, discovery and experience related to my hobby and work. Most articles on this site are related to my travelling experiences More

Want to subscribe?

 Subscribe in a reader Or, subscribe via email:
Enter your email address:  
Memorizing Like an Elephant